DANS

Academy for Performing Arts, oftewel #APA voluit geschreven, wil zeggen dat we ondersteuning willen bieden voor alle uitvoerende kunsten. Vandaar dat de stap naar dans voor de hand lag. Sinds september 2018 staan onze coaches klaar om dansers van verschillende niveau’s onder haar hoede te nemen.

Naast onze coaches maken we gebruik van peer teaching, waarbij de verschillende niveau’s dansers in dezelfde les aan de slag zullen gaan. De nieuwelingen zullen op die manier kunnen leren van de ervaren rotten en deze laatsten perfectioneren zich om het goede voorbeeld te geven.

Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al bij ons terecht om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen tijdens de lessen Junior. Op deze manier kunnen kinderen op een gezonde manier ontwikkelen en vanaf 7 jaar zelf hun keuze maken tussen de dansstijlen, een carrière als acteur of zanger(es).

Zoals in al onze opleidingen staat gezondheid op de eerste plaats en zijn alle lessen voorzien van een opwarming, afkoeling en persoonlijke begeleiding.